„Pokalbiai su (ne)jaunimu“ scenoje Monisha Modesta Butautytė

Saulėtą liepos 16 d. „Pokalbiai su (ne)jaunimu“ tapo tradicinės etnokultūrinės stovyklos „Etnokultūros kūrybinės dirbtuvės“ dalimi. Pokalbis tarp projekto savanorio Vykinto Mylimo bei išskirtinės viešnios: tarptautiniu mastu žinomos menininkės, pirmosios Lietuvoje gatvės šokius šokusios kvalifikuotos baleto artistės, šiltos ir įkvepiančios asmenybės Monishos Modestos Butautytės, įnešė dar daugiau meilės menui į stovyklautojų širdis!
Monisha nuo pat pirmų pokalbio sekundžių įnešė jaukią atmosferą bei inspiruojančią asmeninę istoriją, kuri pritraukė didžiulį būrį stovyklautojų bei svečių, nepabūgusių kaitrios vasaros saulės!  Kalbinama Vykinto Mylimo ji atskleidė savo unikalaus vardo mistišką ir intriguojančią kilmę bei reikšmę. Iš pradžių artistė nėrė į gyvenimo baleto mokykloje paslaptis, detales ir gražius bei kiek tamsius aspektus atskleisdama šio gyvenimo tarpsnio sukeltus iššūkius, išmoktas pamokas.  Vėliau pašnekovė papasakojo apie savo gyvenimo vingius ir kontrastingą perėjimą iš baleto į gatvės šokius, kurie jai atnešė ne tik daugybę laimėjimų, bet ir naują amplua kuriant gatvės šokių mokyklą bei, visų svarbiausią, per nutrūktgalvišką nuotykį padėjo atrasti aistrą tapybai.  Monisha atviravo apie nenuilgstamą aistrą lūpoms , kurios atsispindi jos kūryboje, papasakojo artistų gyvenimo užkulisius ir davė itin daug naudingų patarimų kaip atrasti save, sužibėti ir pasiekti išsikeltus tikslus!
Atsisveikindama Monisha Modesta Butautytė palinkėjo kiekvienam disciplinos pagalba įveikti visus iškilusius iššūkius ir įgyvendinti savo užmojus, o jei po ilgų pastangų neatsiveria sėkmė – neatsisakyti noro jo pasiekti, bet keisti strategiją!
Muzikinę pertrauką dovanojo plateliškiai, brolis Adrijus ir sesuo Austėja Alminai. Šis gabus, įstabus duetas renginį ir visą stovyklą pripildė energinga, tyra muzika. Dėkojame jiems už pasirodymą!
Dėkojame visiems projekto savanoriams, be kurių šis renginys būtų neįmanomas, o pašnekovei Monishai linkime sėkmės gyvenimo ir atradimo kelyje!
Tinklalaidę jau netrukus rasite mūsų „Youtube“, „Spotify“ ir „Podbean“ tinkluose.
Projektas finansuojamas pagal Europos Sąjungos programą „Europos solidarumo korpusas“.
Informaciją pateikė savanoris, pokalbio vedėjas Vykintas Mylimas. 
Nuotraukos – Šilalės r. sav. kultūros centro kultūrinės veiklos sklaidos specialistės Ievos Tvaronavičiūtės, projekto „Pokalbiai su (ne)jaunimu“ iniciatorių ir savanorių. 
Naujausi įrašai